Facebook Страница

Закон за безпристарстността

В безпристарстността лежи мъдростта на неопределеността...в мъдростта на неопределеността лежи свободата от от миналото, от неизвестното, които всъщност са капанът на отминалите устои. С желанието си да пристъпим към неизвестното, което е поле на новите възможности, ние се отдаваме на съзидателното съзнание, което озучава танцът на Вселената.

Ще приведа закона за непривързаността в действие, обещавайки си да следвам следните стъпки:

The Law of Detachment

1. Днес ще се отдам на безпристастността. Ще позволя на себе си и на останалите около мен, да бъдат свободни и да са такива каквито са. Няма да налагам идеята си за това, как трябва да се случват нещата. Няма да налагам решения на проблеми, защото теоретично така създавам нови проблеми. Ще участвам във всичко безпристастно.

2. Днес ще наблегна на неопределеността, като основен фактор от ежедневието. Благодарение на приемането ми на неопределеността, решенията спонтанно ще се появяват от самия проблем, от объркаността, от реда и хаоса. Колкото по-неопределени изглеждат нещата, толкова по-сигурно ще се чуватвам, защото неопределеността е моят път към свободата. Чрез мъдростта на неопределеността, ще намеря сигурност!

3. Ще пристъпя към полето на всички възможности и ще очаквам с нетърпение вълнението, което може да се породи, когато съм отворен към безкрайността от възможности. Ще изживея цялото удоволствие, всички приключения, магията и мистериите, които живота има да ми предложи!

Източник: www.chopra.com , Превел: Николай Зунов

Свързани статии

Free Joomla templates by Ltheme