Facebook Страница

Законът на ДхармаВсеки си има своя цел и роля в живота - уникална дарба или талант, който да сподели с другите. Използвайки този уникален талант посветявайки живота си, в услуга на другите, ние преживяваме екстаза и възнасянето на духа, което е най-великата цел от всички останали. 

 

Ще вкарам в действие закона за Дхарма, обещавайки си да спазвам следните стъпки:The Law of Dharma

1. Днес ще подхранвам с любов божеството в зародиш което расте дълбоко в душата ми. Ще обръщам внимание на нувдите на духа задвижващ тялото и съзнанието ми. Ще се събудя за дълбокото спокойствие и неподвижност в сърцето ми. Ще нося усещането за безсмъртното Съзнание, през мъглите на времето, отразени във опита на настоящия живот.

2. Ще направя списък на уникалните си таланти. Ще добавя и списък на нещата, които обичам да правя и в същото време отразяват уникалните ми таланти. Изразявайки уникалните си таланти в услуга на хората, ще изгубя представа за времето и ще създам изобилие в моя и вживота на другите.
 

3. Ще се питам всекидневно - "За какво мога да бъда от полза?" и "Как мога да помогна?". Отговорът на този въпрос ще ми помогне да служа с любов на хората.

Източник: www.chopra.com , Превел: Николай Зунов

Свързани статии

Free Joomla templates by Ltheme