Facebook Страница

Закон за намерението и желанието

Във всяко намерение и желание, автоматично е унаследен механизмът за тяхното изпълнение... Намеренията и желанията във полето на пълния потенциал имат безкрайна организационна сила  и  когато посеем намерение във плодородната почва на полето на чистия потенциал, ние впрягаме тази безкрайна организационна сила да работи за нас.
намерение и желание
 
Ще вкарам в сила Закона за намерението и желанието, обещавайки си, да спазвам следните стъпки:
1. Ще направя списък на всичките си желания. Ще го нося навсякъде със себе си. Ще го разглеждам всеки път преди да потъна в мълчание и медтиация. Ще го гледам преди да заспя вечер. Ще го гледам когато се събудя сутрин.
2. Ще оставя този списък и ще го предам в утробата на съзиданието, вярвайки че когато нещата не вървят по моя план, вселенското съзнание има друг по-добър план и нещата ще се случат, само ако е за мое добро.
3. Ще си напомням, да бъда в пълно съзнаване на всичките ми действия. Няма да позволя на препятествията, да погълнат или да променят качеството на концентрацията ми и съзнаването ми на настоящия момент. Ще приема настоящето такова каквото е, а бъдещето ще  разкривам чрез най-съкровените ми намерения и желания.
Източник: www.chopra.com , Превел: Николай Зунов

Свързани статии

Free Joomla templates by Ltheme