Facebook Страница

Любовен пасианс

Ето и един пасианс, който е свързан с най-експлоатираната тема за гледане на карти изобщо - любовта!

Този пасианс обаче е свързан с хвърляне на карти за точно определен човек - фактически лицето, на което се гледа вече трябва да е избрало за кого ще се редят картите. Специфичното тук е, че първо гледащият дава на човека на който ще се гледа картите, зада изтегли няколко карти и да ги обърне с главата надолу(без да вижда кои са точно картите) после ги размесва, след това ги дава на чоека на който се гледа. Той вече трбва да е решил за кого точно ще бъде пасианса (за него/нея и точно определенолице X). Човекът на когото се гледа, след това трябва да размеси картите и да се концентрира върху лице X (възлюбленият/възлюблената). Накрая картите се цепят от човека на когото се гледа и гледащият подрежда картите директно, една по една от тестето както са цепени (не ги подава на човека на когото се гледа да си тегли от цялото тесте, а просто тегли една по една като започва от най горната). Идеята на това гледане е да се проври как са наредени нещата и да се получи отражение на отношенията между гледащият и лицето X. Картите се подреждат в следния ред:

 

любовен пасианс таро

Позициите са както следва:

  1. 1 - това са взаимоотношенията ви към текущият момент
  2. 2 - това е съвместимостта ви като характери
  3. 3 - това е позицията на човека на когото се гледа - неговите/нейните желания , нужди и гледна точка във взаимоотношенията
  4. 4 - това е позицията на човека X  - неговите/нейните желания , нужди и гледна точка във взаимоотношенията
  5. 5 - реалната перспектива за отношения между двамата
  6. 6 - неочаквани събития и обстановката заобикаляща двамата
  7. 7 - обобщение на всичките

Не забравяйте все пак че това е само едно отражение на нещата и всичко си остава в ръцете на човека на който се гледа и лицето X.

Свързани статии

Free Joomla templates by Ltheme