Facebook Страница

Уика Таро Съветник

ЛУНАТА - ТОЧНИЯТ МОМЕНТ ЛУНАТА - ТОЧНИЯТ МОМЕНТ

ЛУНАТА - ТОЧНИЯТ МОМЕНТ


Вибрация: Сакрална чакра
Ключови думи: Време, откровение, познание

Като кралица на небето, Луната представлява всички женски неща, включително майчинство, ясновидство, интуиция, мечти и плодородие. Митически, тя е съпругата на господаря Слънце, отразявайки неговата светлина в тъмнината. Като такава, тя осветява подсъзнателните сфери и може да помогне да извадите нещата наяве. Тя също контролира времето, приливите и женските цикли.

Значение: Когато Луната се появи, това показва, че времето е важен въпрос, който трябва да се вземе предвид. Всичко има своя момент на най-голяма сила и израз. Това, което е било скрито от вас, скоро ще бъде разкрито, ако оставите нещата да текат безпрепятствено. Ако търсите плодовитост, развийте близка връзка с нашата Майка Луната и я потърсете за помощ по време на фазата на пълнолуние. Вие носите скрити съкровища и потенциали, които могат да бъдат ефективно изследвани в момента. Посадете семена за светло бъдеще и планирайте напред. Потърсете значението на всички сънища, които ви се присънват сега, и отделете време за развиване на вашите интуитивни умения в познание.

Магическа практика - Взиране в облак

В нощ на пълнолуние, когато небето е изпъстрено с облаци, седнете до прозорец (или навън, ако температурата позволява) и наблюдавайте изображения в облачни образувания, докато преминават над луната. Мощни послания могат да ви бъдат дадени по този начин.

От позитивна страна: Небесната светлина осветява скритото съкровище.
От негативна страна: Не се заблуждавайте. Научете се да стоите във вашата сила.


Оракули

Сподели

Свързани статии

Free Joomla templates by Ltheme