Facebook Страница
Featured

Уика Таро Съветник

Сребърният Клон - Любов Сребърният Клон - Любов

Сребърният Клон - Любов


Вибрация: Сърцето
Ключови думи: любов, щастие, здраве

Сребърният Клон е голям ябълков клон, символ на богинята на любовта - Афродита/Венера и на келтската богиня Бранвен. Ако ябълката бъде разрязана напреки, семките й образуват пентаграма, индикатор за духовната енергия която този плод съдържа. Съществува също и златен клон, който е имел - още по свещен, ако расте върху дъбово дърво.


Значение: Сребърният Клон ви носи дарът на любовта. Каквото и да сте преживели в последно време, сега то ще бъде благословено от дарът на любов и добротата. Картата може да е индикатор че наближава нова любов, съюз, партньорство или празненство или че някое то тези събития се случва в момента. Ако сте угрижени за здравето си, сега е момента да започнете здравословен начин на живот. Отговаряйки с любов, когато тази карта се появи, ще ви даде шанс да заздравите собственото си сърце и да увеличите вибрацията на любовта във всички сфери на живота ви.


Магични практики - Изработка на жезъл на Любовта


Вземете клон от ябълково дърво, засидетелствайки уважението си към дървото. Смъкнете кората и изправете клона, след което го запечатайте с пчелен восък. Декорирайте вашият жезъл с розови панделки, камбанки и намажете с розово масло. Прикрепете розов кварц в края на клона. Посветете жезъла на Афродита/Венера и го използвайте при церемонии за любов.


От позитивна страна: Сърцето е отворено към любов и хармония
От негативна страна: Дръжте желанията и прищевките си в ред


Оракули

Сподели

Свързани статии

Free Joomla templates by Ltheme