Facebook Страница

Уика Таро Съветник

Гарван - Пазителят на тайните Гарван - Пазителят на тайните

Гарван - Пазителят на тайните


Вибрация: душа
Ключови думи: окултно познание, магия, майсторство


Гарванът както враната и свраката е магическа птица, пазител на оклултни тайни вдъхновяващи душата. Свързван с Тъмната богиня, гарванът е и птицата на келтския цар Бран - Благословеният, чиято глава е заровена при лондонската кула. Легендата гласи, че ако гарваните напуснат кулата, това ще доведе до край на монархията.


Значение: Гарванът пристига в такива времена, в които булото между световете изтънява, давайки ви възможността да формирате вашата реалност чрез сливането на дух и материя. Когато се отдадете на празнотата и реалността се довери на процеса, ще придобиете разбиране за текущата ситуация, базирано на знание за по-всеобхватната картина. Доверете се на виденията си през този период и имайте предвид, че природата на светлината е да пронизва мрака, зада може сливането да се състои. Вие сте в процес на на хвърляне на светлина върху ситуации от живота ви и сте иницирани в мистерията на тази светлина. Пазете тайните си и сдържайте езика си.


Магични практики - призоваване на видение преди да си легнете - запалете като дар свжа мащерка и смирна в съд за горене. Поръсете хвойнови плодове около огнивото. Помолете духа на Гарвана да пътува с вас към видението докато спите.

От позитивна страна:Окултните дарби се активират в момента
От негативна страна:Сенките в душата ви изискват да им обърнете внимание


Оракули

Сподели

Свързани статии

Free Joomla templates by Ltheme